استیک ترشی مرکبات با Chimichurri & Padrón Peppers

این دستور تهیه استیک با مرکبات بخشی از مصاحبه طعم دهندگان ما با والری رایس بود. دستور العمل های دیگر را دریافت کنید و داستان کامل را اینجا بخوانید!

نویسنده و سرآشپز والری رایس می گوید:

هیچ چیز نمی تواند بیشتر از کپسول مرطوب شده با مرکبات به کالیفرنیا برسد. این برش مثلثی از گوشت قرمز پایین یک تخصص ساحل مرکزی است و در فصل کباب در خانه ما به طور منظم چرخش می کند – مخصوصاً وقتی مهمانانی از اروپا یا ساحل شرقی داریم. برای بهترین طعم ، به دنبال یک کباب مرمر خوب باشید.

فلفل پادرون شبیه شیشیتو است اما طعم بیشتری دارد و کمی حرارت بیشتری دارد. هر دو به شکلی شبیه بوته رشد می کنند و اغلب برای نگه داشتن توده برگ و عملکرد به حمایت بامبو احتیاج دارند. همانطور که در تابستان وقتی باغ و برنامه سفر دارید اتفاق می افتد ، برخی چیزها نادیده گرفته می شوند و بیش از حد رسیده می شوند. به این ترتیب فهمیدم که فلفل پادرون و شیشیتو چقدر خوشمزه هستند وقتی آنها را می گذارید تا قرمز شوند. آنها همانطور که هستند شیرین تر می شوند
بالغ – ای کاش برای همه ما چنین بود. آنها به تنهایی می توانند به عنوان یک پیش غذای ساده تابستانی سرو شوند. “