بیماری کلیه و پتاسیم : رژیم غذایی بی ضرر برای کلیه – کلینیک الهام

افزایش ناگهانی پتاسیم می تواند سبب ساز تولید اختلال در تنفس، درد قفسه سینه یا این که تپش قلب شود. برخی داروهایی که برای درمان بیماری های کلیوی استفاده می شوند نیز پتاسیم را ارتقا می دهند که این دستور نیز می تواند بر همین اختلال بیافزاید. همین مسئله درباره آب گوشت نیز صادق هست بدین ترتیب حتماً از مصرف آب گوشت هم خودداری کنید. 10 برابر میزان سبزیجات آب استعمال کنید. چنانچه هر وعده غذایی حاوی 200 میلی گرم یا مقدار کمتر پتاسیم باشد غذای ناچیز پتاسیم در لحاظ گرفته می شود. سبزیجات را در مقدار پنج برابر آب بپزید. مجدداً برای چند ثانیه سبزیجات را حساس آب گرم بشویید. در صورتی که فقط کالاهای کنسرو شده در دسترس هست حتماً آب آن را تخلیه کرده خرید هیدروکسید پتاسیم ایرانی و به دور بریزید. همینطور احتمال تشکیل سنگ همه را در اکثری از موقعیت کاهش میدهد. سابقه و هدف: تشخیص و درمان سنگ های سیستم ادراری بخصوص دارای اعتنا به عدم علامتها مخصوص و خطرات و عوارض احتمالی آن، در کودکان از اساسی متعددی برخوردار است. اگر در حالا پختن غذایی میباشید که سبزیجات آن پتاسیم زیادی داراست و مایل به جایگزینی نیستید می توانید کمی از پتاسیم سبزیجات را انقطاع کنید. همه وقتی کلام از خوراکی های پرپتاسیم می شود، به موز فکر می کنند و ولی درست است. همین شرایط به طور معمول در اندام های انتهایی، مثل انگشتان دست و پا صورت می دهد، البته می تواند به بخش های دیگر بدن از جمله کل دست و پا سرایت کند. اضطراری هست اشخاصی که رژیم های محدود پتاسیم دارا‌هستند مصرف غذاهای غنی از پتاسیم را کاهش دهند البته اهمیت ترین نکته نگه داشتن مصرف کل پتاسیم در حد مجاز گزینش شده به وسیله پزشک هست که به طور معمول 2000 میلی گرم پتاسیم در روز یا کمتر می باشد. فسفر به فراوانی در گوشت قرمز، فرآورده های لبنی، ماهی، مرغ و ماکیان، نان، برنج و جو دوسر یافت می شود و غالبا در غذاهای حاوی کلسیم نیز موجود است. برای انجام همین کار بایستی درباره غذاهای پر پتاسیم و قلیل پتاسیم دیتاها داشته باشید. این فعالیت می تواند مقدار پتاسیم مصرفی را کمتر دهد. در اختیار گرفتن مقدار غذای مصرفی برای موفقیت رژیم غذایی بی زیان به جهت کلیه ها حساس است. تراز بالای پتاسیم طبق معمول به تدریج طی هفته ها یا این که ماه ها ارتقا یافته و منجر به احساس خستگی یا این که حالت تهوع می شود. پتاسیم موجود در کنسرو وارد آب یا این که مایع موجود در قوطی شده و به کار گیری از همین آب در غذاها و یا نوشیدن آن می تواند سبب ساز افزایش مرحله پتاسیم شود. پتاسیم در بعضا از اشخاص باعث ناراحتی معده، وضعیت تهوع، اسهال، استفراغ یا گاز روده می شود. اگر دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به اخذ داده ها بیشتر در مورد خرید پتاسیم بی کربنات لطفا به مشاهده از وب تارنما ما.