راهنمای استفاده میوه خشک کن: یک میان وعده سالم و خوشمزه – مگینال

نتیجه های مطالعات آخر دانشمندان در انجمن بارداری نشان داده که هر مادر آبستن میتواند ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر را اهمیت قرار دادن میوههای خشک در رژیم غذایی خویش اخذ کند. همانطور که میدانید بارداری دورانی می باشد که باید بر بر روی سالم بودن مواد غذایی تمرکز و اعتنا بیشتری داشته باشیم و اهمیت یک رژیم غذایی مناسب میتوانیم تمام مواد مغذی که برای رشد جنین حتمی می باشد را دریافت کنیم. مطلب به جهت شما موءثر بود؟ بعضی از میوههای خشک حاوی مقدار متعددی آهن میباشند که به جهت جنگ با بیماریهای مختلف، به ویژه کمخونی موءثر هستند. همچنین، مصرف مکملهای آهن به کاهش خطرات ناشی از ولادت زودرس نوزادان امداد شایانی میکند. همینطور میوههای خشک حاوی مقادیر فراوانی پتاسیم بوده که انقباضات عضله‌ها تن مادر و جنین را تضمین میکند. به جهت ارتقاء قیمت غذایی میوههای خشک شده میتوانید محلولی از اسید اسکوربیک که حاوی مقدار زیادی ویتامین C می باشد تهیه و تنظیم کرده و میوهها را به مدت ۲ دقیقه باطن محلول قرار دهید. هر خانمی در ۹ ماه بازه بارداری خود، برای اطمینان از شرایط خون جنین، هر روز به حدود ۲۷ میلیگرم آهن نیاز دارد. مهم آغاز بازه زمانی بارداری، تغییرات هورمونی سبب به پیدایش یبوست در بدن مادر می‌گردد که همین خلل اصلی مصرف مکملهای آهن تشدید مییابد. از یبوست دوری می کند. اصلی همین حال، استفاده از یک رژیم غذایی غنی از فیبر می تواند اختلال یبوست زنان را در ۹ ماه بارداری به میزان قابلتوجهی کمتر دهد. ۵. انواع آلوها و خرمای خشک، ماهیچههای رحم مادر را در طول مدت زمان بارداری تقویت کرده و مراحل وضع حمل طبیعی را آسانتر می‌نماید و احتمال خونریزی را که ممکن میباشد آن‌گاه از زایمان رخ دهد، به مقدار قابلتوجهی کاهش میدهد. قطع از این که میوههای خشک منابع غنی آهن و فیبر غذایی هستند مصرف این مواد غذایی در طول مدت زمان بارداری، همه مواد معدنی و ویتامینهای آیتم نیاز تن مادر و جنین را تامین میکند. میوههای خشک سرشار از آهن هستند و به ما‌درها حامله امداد می‌کنند تا آهن مورد نیاز بدن خویش و جنین را به دست آورند. بر همین اساس، می توان داعیه کرد که سه ماهه اولیه بارداری، هنگامی است که مادر نیاز به تحریک فرآیند پرورش و نمو نوباوه خویش دارد. میوههای خشک در لیست این مواد غذایی قرار میگیرند و به برهان این‌که برای مادر باردار و جنین فواید متعددی دارد، سفارش می شود در همین بازه زمانی میوههای خشک را مصرف کنید. تغذیه تندرست زنان در سه ماهه نخستین بارداری دوچندان مهمتر از سایر ماهها میباشد؛ چون این دوره، زمانی می باشد که جنین برای او‌لین توشه تشکیل میشود؛ بدین ترتیب جنین نیاز به بیشترین مواد مغذی دریافتی از بدن مادر دارد. به تیتر مثال میوههایی که به رخ طبیعی و در زیر نور خورشید خشک شدهاند عموما از خواص بیشتری برخوردار میباشند و به جهت کسانی که فقدان ویتامین D دارا هستند تجویز میشوند. میوه خشک در واقع به عبارتی میوه می باشد که اهمیت به کار گیری از نور خورشید و یا این که دستگاه های اختصاصی آب را گرفته اند و خشکش کرده اند. میوههایی که در صورتی که مدت زمانی خارج بمانند قهوه ای می گردند را می بایست در مخلوطی از آب و آب لیمو قرار دهید. در آخر در صورتی که توصیه و یا این که ملاحظه ای دارید، برای کسایی که علاقه مند به منش اندازی خط تولید میوه و سبزی خشک هستند، بفرمایید؟ اکثری از تولیدکنندگان به جهت نگهداری رنگ میوههای خشک از افزودنی مانند دی اکسید گوگرد به کارگیری میکنند. امروزه از فریز نمودن به تیتر بهترین شیوه محافظت مواد غذایی استعمال میشود؛ در حالی که بخش اعظمی از میوهها چنانچه حالت یخ زدگی پیدا کنند، ظاهری نامناسب پیدا می نمایند و گزینه استعمال میوه خشک زمستانی قرار نمیگیرند. اکثری از میوههای خشک حاوی مقادیر زیادی آنتیاکسیدان میباشند از گزاره پلیفنل و اسید اسکوربیک که به نوبهی خویش میتوانند به پرهیز از بیماریهای قلبی و مراقبت سلامت مناسب قلب و عروق کمک کنند. جالب هست بدانید که گونه های میوههای خشک سرشار از مواد معدنی و ویتامینهایی میباشند که جنین باطن رحم برای دستیابی به نقاط عطف زندگی خود به آنها نیاز دارد. از زمانهای قدیم، خشک کردن، مربا کردن، در شکر مراقبت نمودن را به جهت حفظ میوه به کار گیری میکردند. قرار گرفتن در معرض نور ، میزان مرغوب بودن میوه های خشک شده شما را به خطر می اندازد. بر روی آن را بهطور راحت (آزاد) مهم یک توری رشته رشته بپوشانید و بگذارید زیر نور مستقیم خورشید بماند. برهمین مبنا میانگین بها زردآلوی خشک مبلغ 32,791 دلار به ازای هر تن بوده می باشد ( قیمت های ذکر شده در همین تحت تیتر مربوط به سال 92 می باشد ) . اگر میخواهید بدانید در دوران بارداری از چه میوههای کم آبی مصرف نمایید باید به این مسئله اعتنا داشته باشید که تصورات و باورهای خطا و نادرستی مربوط به میوههای خشک وجود دارد.