سالاد گریپ فروت و آووکادو با چغندر طلایی، فتا و نخود

هفته گذشته، من چند روز الهام بخش را به کاوش در شهر بیابانی جاشوا تری، کالیفرنیا با تیم خود گذراندم. ما آنجا بودیم تا از سوژه های مصاحبه محلی برای سایت عکس بگیریم، اما همچنین زمانی را برای پیاده روی در پارک ملی، کاوش در شهر جذاب و مهمتر از همه – خوردن همه محصولات باشکوه کالیفرنیا که در این فصل از سال خودنمایی می کنند، از آووکادوی کره ای اختصاص دادیم. به مرکبات خوش طعم تا شیرین ترین خرمایی که تا به حال چشیده ام. بله، ما به زودی راهنمای درخت جاشوا را با شما دوستان به اشتراک خواهیم گذاشت (همراه با داستان های شگفت انگیزی که فیلمبرداری کردیم)، اما در حال حاضر – با این سالاد چغندر طلایی، گریپ فروت و آووکادو با نخود ترد آشنا شوید.

این سالاد به سادگی از آفتاب کالیفرنیا الهام گرفته شده است. وقتی آن را ساختم، در مورد احساسی که وقتی در تعطیلات هستید و تمام روز را بیرون می گذرانید، به شما دست می دهد، سپس وارد می شوید و شام را با پای برهنه با مایو و لباس های بریده شده درست می کنید، خیال پردازی می کردم. من اخیراً هر هفته در بازار چغندرهای طلایی می‌خرم – نه تنها نسبت به همتایان قرمزشان کمتر احتمال دارد لکه‌دار شوند، بلکه طعم شیرین‌تر و ملایم‌تر انواع طلایی را نیز ترجیح می‌دهم. من عاشق این سایه های غروب آفتاب مرکبات با چغندر طلایی هستم، و اضافه کردن تکه های چربی آووکادو به عنوان نقطه مقابلی غنی به همه این محصولات تازه کار بیهوده ای بود. ورق بزنید تا ببینید چگونه این سالاد گریپ فروت و آووکادو کاملا طلایی با هم ترکیب می شود.

ابتدا چغندرها را تفت دهید

این مرحله بخشی از آماده‌سازی معمول وعده‌های غذایی آخر هفته من است – از آنجایی که چغندرها زمان زیادی برای برشته شدن نیاز دارند، دوست دارم درست زمانی که از خواربارفروشی به خانه می‌رسم آن را از بین ببرم تا زمانی که به آنها نیاز دارم آماده شوند. در اینجا نحوه تفت دادن کامل چغندر آورده شده است:

  • ابتدا چغندرها را بشویید تا هرگونه کثیفی از بین برود و ساقه و انتهای ریشه آن را کوتاه کنید. کل دسته چغندر را در یک بسته فویل بپیچید، سپس در دمای 450 درجه حدود یک ساعت تفت دهید. زمان پخت بسته به بزرگی چغندرها متفاوت خواهد بود—وقتی بتوانید به راحتی یک چاقو را به وسط چغندرها بکشید، متوجه خواهید شد که تمام شده است.
  • چغندرها را از فر خارج کرده، بگذارید خنک شوند، سپس با استفاده از یک حوله کاغذی، پوست بیرونی چغندرها را بمالید. خودشه! حالا می‌توانید این چغندرها را برش بزنید تا در سالادتان استفاده کنید، یا می‌توانید آن‌ها را در یخچال نگه دارید تا زمانی که آماده خوردن شوید.

بعد، نخود سوخاری ترد خود را درست کنید

نخود سوخاری ترد یک رویه سالاد و میان وعده بسیار خوشمزه ای است که می توانید در دست داشته باشید و درست کردن آن آسان تر نیست. من یک قوطی نخود را آبکشی کرده و آب آن را می کشم، سپس در یک حوله قرار می دهم تا مقداری از پوست نخود را به شدت بمالم – نگران نباشید، لازم نیست همه آنها را بگیرید.

  • نخودها را روی یک ورقه پخت بریزید، روغن زیتون بپاشید و با یک قاشق چایخوری پودر چیلی و چند تکان نمک سیر بریزید. در یک لایه یکنواخت پهن کنید و حدود 45 دقیقه بپزید تا ترد شوند. در طول زمان پخت یک یا دو بار تابه را تکان دهید.
  • اجازه دهید نخود ترد قبل از نگهداری در ظرف در بسته در دمای اتاق کاملا خنک شود.

در همین حین گریپ فروت را پوست گرفته و برش بزنید

من طرفدار زیادی از تقسیم بندی دقیق میوه های مرکبات نیستم – من از مغز کوچک سفید مهم نیستم، بنابراین روش ترجیحی من برای برش دادن مرکبات برای سالاد در اینجا آمده است:

  • پوست هر انتهای گریپ فروت را برش دهید تا بتوانید آن را روی تخته برش خود نگه دارید. سپس، با استفاده از یک چاقوی صاف کننده پوست آن را به صورت نواری از اطراف میوه جدا کنید. باز هم، اگر هر ذره مغز میوه را پاک نکنید، خوب است.
  • گریپ فروت را در کنار آن بچرخانید و به صورت دایره ای برش دهید. می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان چرخ‌های بزرگ رها کنید، یا اگر می‌خواهید قطعات کمی کوچک‌تر باشند، چرخ‌ها را از وسط نصف کنید.

در آخر سس زردچوبه و عسل طلایی را درست کنید

مواد زیر را به مخلوط کن اضافه کنید:

  • دو حبه سیر
  • یک تکه زنجبیل پوست کنده
  • روغن زیتون
  • پوست و آب یک لیموترش
  • دیژون
  • زردچوبه پودر شده
  • سرکه برنج
  • عسل

آن را با هم مخلوط کنید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در ظرفی در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید. این سس یکی از موارد مورد علاقه من است – فوق العاده همه کاره است و شیرینی عسل به اضافه گرمی ادویه ها ریختن روی هر چیزی را اعتیاد آور می کند.

نکاتی برای موفقیت

قطعات را از قبل آماده کنید

من دوست دارم این سالاد را برای یک مهمانی درست کنم، زیرا به راحتی می توان همه مواد را از قبل آماده کرد و آنها را در یخچال نگهداری کرد، سپس به سادگی آنها را جمع آوری کرد و در یک بشقاب بزرگ بچینید. این یکی از آن غذاهایی است که کاملاً بدون زحمت به نظر می رسد، اما طعمی خوش طعم دارد و برای حواس بصری نیز جشنی است.

نحوه نگهداری باقیمانده غذا

باقیمانده ها به خوبی نگهداری می شوند، با این حال توصیه می کنم آووکادو را قبل از نگهداری بردارید زیرا در یخچال قهوه ای می شود. اگر می خواهید این را برای ناهار روز بعد دوباره کار کنید، کافی است کمی تکه های آووکادوی تازه را زمانی که آماده خوردن هستید به آن اضافه کنید.

برای دستور تهیه این سالاد خوش طعم گریپ فروت و آووکادو که در تمام تابستان درست خواهم کرد، به ادامه مطلب بروید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سالاد چغندر طلایی، گریپ فروت و آووکادو از نور خورشید الهام گرفته شده است. این محصول مملو از محصولات رنگارنگ و غنی از مواد مغذی و پر از طعم است که آن را به یک ناهار یا غذای جانبی عالی برای هر گردهمایی در هوای گرم تبدیل می کند.


  • 1 دسته چغندر طلایی، ساییده و خرد شده
  • 1 بزرگ (یا 2 کوچک) گریپ فروت، پوست و مغز آن برداشته می شود
  • 2 آووکادو، به تکه های بزرگ بریده شده است
  • 1 نخود را می توانید شسته و آبکش کنید
  • روغن زیتون اضافی
  • 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • نمک سیر
  • 1 بلوک فتا، خرد شده یا ورقه شده

برای طعم دادن:

  • بسیاری از گیاهان تازه پاره شده مانند گشنیز، ریحان یا نعناع
  • نمک پولکی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای سس زردچوبه طلایی عسل:

  • 2 حبه های سیر
  • 1 تکه اینچی زنجبیل، پوست کنده
  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • پوست و آب 1 لیموترش
  • 1 قاشق چای خوری دیژون
  • 1 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1/4 فنجان سرکه برنج
  • 2 قاشق غذاخوری عسل

  1. فر را با دمای 425 گرم کنید. چغندرها را در یک بسته فویل بپیچید و حدود یک ساعت تفت دهید. Yوقتی بتوانید به راحتی یک چاقو را به وسط چغندر بکشید، متوجه خواهید شد که کار آنها تمام شده است.
  2. چغندرها را از فر خارج کرده، بگذارید خنک شوند، سپس با استفاده از یک حوله کاغذی، پوست بیرونی چغندرها را بمالید. اسشپش ها را نصف کرده و در یخچال بگذارید.
  3. در همین حین نخود ترد را درست کنید. نخودها را روی یک ورقه پخت بریزید، روغن زیتون بپاشید و با پودر فلفل قرمز و چند تکان نمک سیر بریزید. یک لایه پهن کنید و در فر 425 درجه حدود 45 دقیقه بپزید تا ترد شوند. در طول زمان پخت یک یا دو بار تابه را تکان دهید.
  4. اجازه دهید نخود ترد قبل از نگهداری در ظرف در بسته در دمای اتاق کاملا خنک شود.
  5. سس خود را با ترکیب همه مواد در مخلوط کن درست کنید. در پارچ مزون در یخچال نگهداری کنید.
  6. وقتی گریپ فروت را آماده سرو کردید، گریپ فروت را حلقه حلقه کنید، سپس هر دور را از وسط نصف کنید.
  7. گریپ فروت را با چغندر، آووکادو و گیاهان تازه در یک بشقاب سرو بچینید. وینگرت را روی آن بریزید. رویه با نخود ترد و فتا خرد شده. نمک و فلفل بزنید و بخورید!

یادداشت

من دوست دارم این سالاد را برای یک مهمانی درست کنم زیرا به راحتی می توان همه مواد را از قبل آماده کرد و آنها را در یخچال نگهداری کرد. به سادگی آنها را در یک بشقاب بزرگ جمع کنید و زمانی که آماده خوردن هستید بچینید. این یکی از آن غذاهایی است که کاملاً بدون زحمت به نظر می رسد، اما طعمی خوش طعم دارد و برای حواس بصری نیز جشنی است.

  • زمان آماده سازی: 20
  • زمان پخت: 60
  • دسته بندی: سالاد
  • غذا: گیاه خواری

کلید واژه ها: سالاد آووکادو گریپ فروت