25 بهترین هدیه برای افرادی که غذای آشپزخانه جهانی می خواهند

کیت آجر کاری سونوکو ساکای

برای آشپز خانگی که برای طعم و مزه زندگی می کند اما به آماده سازی نیاز دارد ، این کیت آجری کاری آنها را برای موفقیت آماده می کند. سونوکو ساکایی نویسنده ، معلم و آشپز می گوید پنج کلید فلسفه آشپزی اوست طراوت ، فصلی ، سادگی ، زیبایی ، و اقتصادبه در اساسی ترین سطح خود ، فلسفه او در مورد احترام به مواد اولیه و اجازه دادن به طعم طبیعی آنها است ، و او این کار را از طریق کیت آجر کاری خود انجام می دهد.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که ادویه جات ترشی جات را نان تست کرده ، مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یک پودر کاری تهیه کنید که آماده استفاده در تعدادی از دستور العمل های فوق العاده است ، یا تبدیل به روکی برای کاری ژاپنی می شود. دستور تهیه آجر کاری – که در نیویورک تایمز– از دستور العمل های شربتخانه ژاپنی در آخرین کتاب خود ، آشپزی خانگی ژاپنی، و بهترین راه برای استفاده از طعم در آشپزخانه شما است.


کیت آجر کاری سونوکو ساکای ، 18 دلار