6 فایده سرکه سیب برای سلامتی ، به گفته یک متخصص تغذیه

صنعت تندرستی دائماً پر از گرایش های غذایی است. فکر کنید: آب کرفس، زغال چوب فعال و برنج گل کلم. برخی در واقع مزایایی را ارائه می دهند (و خوشمزه هستند!). برخی دیگر بیش از واقعیت ریشه در افسانه دارند. امروز، ما درباره سرکه سیب همه چیز صحبت می کنیم. شاید برای شما این سال پیش آید که آیا آن عکس ACV ارزش تبلیغات را دارد؟ بسیاری ادعا می کنند که می تواند طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی را تسکین دهد. با این حال، همه توسط علم پشتیبانی نمی شوند. با تحقیقاتی که برای اثبات آن انجام شده است، ما فواید سلامتی واقعی سرکه سیب و اینکه چرا این سرکه می تواند تقویت کننده سیستم ایمنی باشد که در زمستان امسال به آن نیاز دارید را تقطیر کرده ایم.

سرکه سیب چیست؟

احتمالاً نام سرکه سیب را شنیده اید، اما کاملاً مطمئن نیستید که چیست. سرکه سیب – که به سرکه سیب نیز معروف است – آب سیب تخمیر شده است. این با خرد کردن سیب ، سپس فشار دادن آب آن ساخته می شود. اگرچه بیشتر آب سیب است ، اما افزودن مخمر قندهای طبیعی را به الکل تبدیل می کند. به این فرآیند تخمیر می گویند. به طور خلاصه: سرکه سیب آب تخمیر شده است. حاوی انواع مواد مغذی است. در سراسر فرهنگ ها و غذاهای جهانی ، ACV یک عنصر محبوب است. در سس سالاد ، ماریناد ، نگهدارنده غذا ، چاتنی و غیره استفاده می شود.

این کار با بقراط آغاز شد

تاریخچه سرکه در حدود 5000 سال قبل از میلاد آغاز شد در آن زمان ، بابلی ها از میوه خرما برای تهیه سرکه استفاده می کردند. بعدها بقراط سرکه سیب را روی نقشه قرار داد. پدر پزشکی مدرن ، وی سرکه سیب را برای انواع بیماریها تجویز کرد. او مخلوط با عسل، ACV را برای سرفه و سرماخوردگی تجویز کرد. از آن زمان به عنوان داروی جایگزین استفاده می شود. ACV همچنین سابقه قوی در آفریقا و چین دارد. اخیراً ، برای پاکسازی ، کاهش وزن ، کنترل دیابت ، کاهش کلسترول و موارد دیگر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. فواید سلامتی سرکه سیب آن را به یک درمان مدرن تبدیل کرده است.

نحوه مصرف سرکه سیب

اگر در ACV مبتدی هستید ، این دو کار را انجام دهید. ابتدا آن را رقیق کنید. مصرف سرکه سیب رقیق نشده (یا هر نوع سرکه) می تواند عوارض جانبی ناخواسته ای ایجاد کند. بیشتر در مورد آن ، در زیر. برای محافظت از گلو و مری ، 5 تا 10 قسمت آب را در هر 1 قسمت سرکه رقیق کنید. متفاوت گفت: 1-2 قاشق غذاخوری سرکه سیب را با 1 فنجان آب مخلوط کنید. دوم ، آن را با یک وعده غذایی مصرف کنید. در حالت ایده آل ، صبحانه. توصیه می شود ابتدا آن را همراه با غذا میل کنید تا ببینید چه احساسی دارید. به جای مصرف آن با معده خالی، سرکه سیب رقیق شده خود را با غذا مصرف کنید. به نوبه خود ، شما آن اثر اسیدی ACV را که در معده شما نشسته است ، تجربه نخواهید کرد. در نهایت، می توانید با مصرف ACV رقیق شده با معده خالی بازی کنید.

خطرات زیاد سرکه سیب

آیا ممکن است چیزهای خوب زیاد داشته باشیم؟ در مورد سرکه سیب، پاسخ مثبت است. مصرف زیاد سرکه سیب می تواند عوارض جانبی زیادی ایجاد کند. به عنوان مثال، ضعیف شدن مینای دندان، افزایش رفلاکس اسید و حالت تهوع. از آنجایی که ACV یک اسید است، می تواند بر روی دندان ها اثر خورنده داشته باشد. علاوه بر این، می تواند حالت تهوع را تشدید کند و باعث احساس سوزش اسیدی شود. نه ممنون!

بر اساس تحقیقات ، ACV بیش از حد نیز می تواند با داروهای خاص تداخل داشته باشد. اگر در حال حاضر از داروهای دیابت ، داروهای کاهنده پتاسیم خون و برخی مکمل های دیورتیک استفاده می کنید ، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. همچنین برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه آن به صورت طولانی مدت می تواند بر سطح پتاسیم تأثیر بگذارد. همچنین می تواند به پوکی استخوان کمک کند. به هر حال ، قبل از شروع مصرف سرکه سیب ، به طور معمول ، با پزشک خود مشورت کنید.

اگر باردار هستم می توانم سرکه سیب مصرف کنم؟

زنان ممکن است استفاده کنند پاستوریزه شده سرکه سیب ، با خیال راحت ، در دوران بارداری. با این حال، زنان باید فقط با احتیاط از سرکه سیب غیر پاستوریزه استفاده کنند. قبل از استفاده از سرکه های غیر پاستوریزه در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

6 فایده سرکه سیب برای سلامتی

اهداف سلامتی مختلفی وجود دارد که سرکه سیب ممکن است از آنها حمایت کند. این شش مزیت اصلی سرکه سیب برای سلامتی است:

  1. می تواند به تنظیم قند خون کمک کند. سرکه سیب سرعت تبدیل کربوهیدرات ها به قند را کاهش می دهد. یک مطالعه کوچک که در مجله انجمن دیابت آمریکا منتشر شد ، این را ثابت کرد. این نشان داد که ACV سطح گلوکز خون بعد از غذا را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. شرکت کنندگان یک نان شیرینی با کره خوردند و یک لیوان آب پرتقال (غذایی که معمولاً قند خون را افزایش می دهد) نوشیدند. ACV دیابت را درمان نمی کند ، اما ممکن است سطح گلوکز خون را به طور متوسط ​​کاهش دهد.
  2. ممکن است به کاهش وزن کمک کند. یک کارآزمایی بالینی تصادفی نشان داد که ACV ممکن است به کاهش وزن کمک کند. شرکت کنندگان در گروه ACV وزن بیشتری نسبت به شرکت کنندگانی که ACV دریافت نکرده بودند کاهش دادند. محققان همچنین دریافتند که ACV باعث کاهش سطح کلسترول می شود. بنابراین ، سرکه سیب ممکن است تأثیر کمی در کاهش وزن داشته باشد. با این حال ، ورزش و تغذیه سالم به همان اندازه (اگر نه بیشتر!) مهم است.
  3. می تواند جذب مواد مغذی را افزایش دهد. سرکه سیب حاوی ویتامین C و B و اسید استیک است. اسید استیک ، به ویژه ، جذب مواد معدنی مهم را از غذا در بدن افزایش می دهد. به عبارت دیگر ، ACV می تواند در استفاده از مواد مغذی بیشتر از غذایی که می خورید کمک کند.
  4. سرکه سیب می تواند خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی داشته باشد. سرکه سیب فیلتر نشده اغلب حاوی “مادر” است. این مخلوطی از مخمر و باکتری است. آنها با هم به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند. در سال 2018 ، محققان دریافتند که پروبیوتیک ها دارای ویژگی تقویت کننده ایمنی هستند که به طور موثر با عفونت های تنفسی شبیه آنفولانزا و سرماخوردگی مقابله می کند.
  5. صحبت از باکتری ها ، ACV می تواند به از بین بردن باکتری های مضر کمک کند. ماده اصلی موجود در سرکه – استیک اسید – می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد. همچنین می تواند از تکثیر آنها جلوگیری کند. ACV همچنین می تواند به عنوان یک ضد عفونی کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شود. پاک کننده همه کاره خود را با سرکه سیب بسازید!
  6. ممکن است از تحریک پوست سر جلوگیری کند. روش های مختلفی برای تقویت سلامت موها وجود دارد که ACV می تواند یکی از آنها باشد. با افزایش اسیدیته و کاهش pH، سرکه سیب ممکن است از نرمی، قدرت و درخشندگی حمایت کند. قدرت ضد میکروبی سرکه سیب نیز توسط تحقیقات به خوبی پشتیبانی می شود. این می تواند مشکلات پوست سر مربوط به قارچ یا باکتری را از بین ببرد و در نتیجه از خارش پوست سر جلوگیری کند.

مارک های معتبر سرکه سیب

اول از همه، ACV را انتخاب کنید که حاوی “مادر” است. “مادر” همه چیزهای خوب را دارد. این بدان معناست که ACV شما تخمیر شده است ، حاوی باکتری های مفید برای شما (پروبیوتیک ها) ، پروتئین و آنزیم هایی است که به هضم غذا کمک می کند.

برای تونیک های روزمره، مارینادها و غیره. سرکه سیب خام بدون فیلتر براگ ارگانیک یکی از محبوب ترین برندهای ACV در بازار است. ساخته شده از سرکه سیب ارگانیک و آب، سرکه براگ دارای گواهینامه ارگانیک USDA، دارای گواهینامه غیر GMO است و حاوی “مادر” است. Kevala یکی دیگر از برندهای قابل اعتماد ACV است. این سرکه دارای گواهی USDA ارگانیک ، تأیید نشده از طریق GMO و عاری از مواد افزودنی است. این نیز ضربه خوبی برای شما است. با توجه به اینکه هزینه کمتری دارد ، این سرکه می تواند یک گزینه عالی برای استفاده در آشپزی ، تمیز کردن یا زیبایی باشد. آخرین اما نه کم اهمیت ترین، گلی نوتریشن. اگر ترجیح می دهید یک آدامس ACV را به جای یک شات استفاده کنید، آدامس های سرکه سیب گلی یکی از با کیفیت ترین گزینه ها هستند.

6 دستور العمل خوشمزه سرکه سیب

با توجه به فواید سرکه سیب برای سلامتی، سعی کنید این ماده را در چای، تونیک، سس سالاد و سبزیجات ترشی بگنجانید. آسمان حد است

درست در بیرون دروازه ، ساختن این عکس های ACV بسیار ساده است. علاوه بر این ، آنها طعم خوشمزه ای دارند و به تقویت ایمنی و حمایت از بدن سالم کمک می کنند. این عکسها تا حدی شیرین ، بخشی تارت هستند ، دارای مزایای مختلفی برای سلامتی هستند. آنها همچنین هر زمان که احساس می کنید زیر آب و هوا هستید ، یک درمان خانگی محبوب هستند.

آیا نیاز به تنظیم مجدد سریع دارید؟ این سوپ با سرکه سیب جواب می دهد. سوپ سبزیجات Averie’s Reset سبزی دلپذیر و مملو از سبزیجات سالم است. سبک و در عین حال پر کننده ، سرشار از مواد مغذی و فیبر است. همچنین به طور طبیعی گیاهی و فاقد گلوتن است. احساس تغذیه هرگز طعم خوبی نداشت.

سیر بیشتر، آتش کمتر، این معجون دارویی عامیانه مملو از سبزیجات، ریشه ها، ادویه ها و گیاهان ضد میکروبی است. در تمام طول زمستان از سیستم ایمنی پشتیبانی می کند. زیبایی این دستور غذا این است که می توانید موادی را انتخاب کنید که به شما علاقه دارند. اگرچه باید 4-6 هفته بنشیند، اما ارزش صبر کردن را دارد. یک بار در روز پزشک را دور نگه می دارد.

این چای سم زدایی سرکه سیب، نوشیدنی گرم مناسبی برای شروع صبح شماست. قبل از فنجان قهوه سلامتی خود را افزایش دهید و در طول روز احساس انرژی می کنید. بهتر از همه ، شامل عسل خام است که همچنین دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است.

آیا تا به حال از کاهش سرکه سیب استفاده کرده اید؟ فوق العاده آسان و پر از طعم است. این سرخ کردنی بدون گلوتن و گیاهی مغذی ، دلچسب و یادآور خوردن سبزیجات است. به علاوه، این یک راه خلاقانه برای استفاده از ACV است! سرشار از پروتئین و فیبر ، شما را از ناهار تا شام سیر نگه می دارد.

ترش و در عین حال شیرین ، ترد و لذت بخش ، همیشه می خواهید دسته ای از این پیازهای قرمز ترشی را در دست داشته باشید. اگر پیاز در دست ندارید ، می توانید انواع سبزیجات را با این دستور غذا ترشی کنید: روبان هویج ، تربچه ورقه شده ، خیار خرد شده یا لوبیا سبز. سبزیجات ترشی یکی از بهترین چیزهایی است که باید در دست داشته باشید. آنها بسیار متنوع هستند و هر غذای خوش طعم را افزایش می دهند.