بدین ترتیب آب پرتقال حاوی نیسین و اسید آسکوربیک ضمن داشتن کیفیت حسی مطلوب، میتواند در مهار آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس موءثر باشد. اسید اسوربیک نصفه عمر کوتاه تری دارااست و حدود دو ساعت در تن به صورت فعال و اثر گذار خود باقی می ماند، در حالی که ویتامین سی که از شیوه مواد غذایی اخذ می کنیم مدت طولانی تری در بدن می ماند. در رابطه اصلی کاربرد اسید آسکوربیک، ویتامین سی یک ویتامین اهمیت برای بدن می باشد ولی بدن کار کشته به ساخت نیست. اسید آسکوربیک ویتامین C نمی باشد چون ویتامین ها ترکیبات مولکولی شخصی نیستند، مجتمع های بیولوژیکی می باشند و تداخلات بیوشیمیایی یکسری تراز ای هستند که عملکردشون به یک سری از متغیرهای دیگر هم وابسته است. از آنجایی که ویتامین C به طور طبیعی در مواد غذایی وجود داراست به راحتی هم از در بین می مراحل به عنوان مثال آب پرتقال ممکن است در طی یک هفته نیمی از ویتامین c خویش را از دست بدهد یا این که میوه های خرد شده که در یخچال فریزر محافظت می شوند بعد از آن از یکسری روز ویتامین خود را از دست می دهند. اسید آسکوربیک۲ % و آب مقطر ˚C 20 (شاهد)، به دو شکل وکیوم (خلاء) و MAP (اتمسفر تغییر و تحول یافته) بستهبندی شده و به مدت ۴۵ روز در باطن یخچال دمای˚C ۱±۵ حفظ شدند. 5. ویتامین ث خطر سکته مغزی را کاهش می دهد و توصیه می شود به رخ طبیعی مصرف شود. اسید اسکوربیک یک دلیل کاهش دهنده و آنتی اکسیدانی توانا هست که از گزاره کاربرد اسید آسکوربیک در مبارزه کلیدی عفونت های باکتریایی، واکنش های سم زدایی و تشکیل کلاژن در بافت فیبری، دندان ها، استخوان ها، بافت همبند، پوست و مویرگ ها عمی باشد. ویتامین C برای سنتز کلاژن یک عنصر ساختاری اهمیت رگ های خونی، تاندون ها، رباط ها و استخوان گزینه نیاز می باشد و در سنتز نوراپی نفرین عصبی انتقال دهنده عصبی از حیاتی زیادی برخوردار میباشد که برای عملکرد مغز مضاعف اهمیت است و می تواند بر خلق و خوی و خو تأثیر گذارد. برای کارایی یکسری آنزیم واجب هست و به جهت کارایی سیستم ایمنی تن حساس است. گزارش گردیده می باشد که کار همین آنزیم مهم تیمار آسکوربیک اسید و سالیسیلیک اسید در جو و گندم تغییر تحول می یابد (24،21 و31). همین ویتامین در معرض نور، هوا و گرما از میان خواهد رفت. کاربرد اسید آسکوربیک یا ویتامین C به تیتر یک آنتی اکسیدان مضاعف مؤثر هست که به مقدار مضاعف ناچیز از مولکول های لازم بدن در برابر آسیب های رادیکال های آزاد و نوع های اکسیژن واکنش پذیر که در زمان سوخت و ساز طبیعی ساخت می شوند و از قرار گرفتن در معرض و سموم و آلاینده ها نگهداری اسید اسکوربیک به جهت چیست میکند.