دسرهای مرکباتی شیرین و تند تابستان را فریاد می زنند. و حتی اگر بدون گلوتن میخورید، نترسید: هنوز هم میتوانید از مزه این کیک مرکباتی بدون گلوتن لذت ببرید، به لطف آلیسون و جی کارول.
تیم ما اخیراً با آلیسون و جی در خانهشان در جاشوا تری گرد هم آمدند و تا پایان شب، از این کیک خوشمزه با توت فرنگی و کرم نارگیل لذت بردیم. سبک، کرکی است و نمیدانید که فاقد گلوتن است (مگر اینکه این را از قبل بخوانید). آلیسون دستور کامل این کیک را در اختیار ما قرار داد تا در تمام تابستان از آن لذت ببریم.
کیک مرکبات بدون گلوتن آلیسون کارول با توت فرنگی و کرم نارگیل هل
آلیسون همراه با دستور پخت خود، نکات و ترفندهایی را برای پخت بهترین کیک مرکبات به اشتراک گذاشت. او خاطرنشان می کند که افزودن پوست مرکبات به شکر و ماساژ مختصری قبل از افزودن آن به خمیرتان، کلیدی برای جلو بردن این طعم های خوشمزه مرکبات است.
پوست را به شکر اضافه کنید و چند دقیقه با انگشتان خود ماساژ دهید – شکر را به رنگ مرکبات لکه دار می کند و واقعاً روغن ها را از پوست خارج می کند و طعم آن را تقویت می کند. و این کار خوبی است که چند دقیقه را صرف انجام آن کنید. تعجب خواهید کرد که چرا همیشه این کار را انجام نداده اید، و برای چه چیزهای دیگری می توانید از شکر زست استفاده کنید. پنکیک؟ نان تست؟ جو دوسر؟ آره! اما من پرت می شوم…”
چاپ
شرح
این کیک مرکباتی با خامه شیرین و توت فرنگی، دسر تابستانی رویاهای شماست.
- 3 قاشق غذاخوری پوست مرکبات
- 1 فنجان قند
- 1 کره دمای اتاق را بچسبانید
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 3 تخم مرغ
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 1/4 فنجان ماست (من از نارگیل استفاده کردم)
- کمی نمک
- 1 فنجان آرد بادام
- 1 فنجان آرد همه منظوره بدون گلوتن
- 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- توت فرنگی، خرد شده و ربع شده
- شکر اضافی
- 2 قوطی کرم نارگیل، پر چرب
- شکر پودر شده
- پودر هل
- شب قبل قوطی های خامه نارگیل را یک شب در یخچال قرار دهید تا چربی سطح آن سفت شود و سرد شود.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با پوست کردن توت فرنگی ها با یک یا دو پیمانه شکر در یک کاسه روی پیشخوان شروع کنید. با این کار آب میوه ها خارج می شود و آنها را نرم و خوش طعم می کند.
- در مرحله بعد، شروع به رنده کردن مرکبات کنید. من از یک پرتقال خونی، یک گریپ فروت پوملو، یک نارنگی و یک لیمو مایر استفاده کردم. هر مرکباتی کار می کند! اما من از گریپ فروت یا لیمو در ترکیب برای ترش استفاده می کنم.
- پوست را به شکر اضافه کنید و چند دقیقه با انگشتان خود ماساژ دهید – شکر به رنگ مرکبات لکه دار می شود و واقعاً روغن ها را از پوست خارج می کند و طعم آن را تقویت می کند.
- در یک کاسه میکسر ایستاده (یا با کاسه با لیسک)، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر براق شود.
- روغن زیتون، عصاره وانیل و ماست را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
- آردها و جوش شیرین و پودرها را اضافه کنید. اگر من یک نانوای مناسب بودم، به شما میگفتم ابتدا آنها را مخلوط کنید تا مطمئن شوید که به خوبی با هم ترکیب میشوند، اما من آنقدرها نانوا نیستم و این هم آن کیک کوچک نیست، بنابراین فقط کمی آن را هم بزنید.
- در قالب چرب شده بریزید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که با تستر در مرکز پخته شود بپزید. در تابه خنک کنید.
بیایید کمی آیسینگ درست کنیم، خوشمزه و گیاهی است!
- چربی آن قوطی نارگیل را بگیرید. شما به مایع نیاز نخواهید داشت، بنابراین برای چیز دیگری صرفه جویی کنید.
- یک پیمانه هل اضافه کنید و با دو قاشق غذاخوری پودر قند شروع کنید و هم بزنید. اگر میکسر برقی دارید کار ساده تری است.
- بعد از شروع به خود گرفتن بچشید و شکر را تنظیم کنید. من مال خودم را خیلی شیرین دوست ندارم، اما شما دوست دارید. ادامه دهید تا کرم فرم گرفته پفکی شود.
- کیک را از تابه بردارید و روی آن خامه بزنید و با قاشق روی توت فرنگی های آبدار بمالید. خدمت.