ولی به طرز کلی سویق تمام در جامعه امروزی به سویق ترکیب شده گندم، جو، سنجد و عدس اطلاق می شود. البته به کارگیری صحیح از سویق سنجد بههیچعنوان یبوست نمیآورد. به جز سویق گندم و جو عمده دیگر سویقها نقش دارو دارند و نباید به کار گیری از آن ها تبدیل به عادت غذایی کرد. روزانه دو یا این که سه قاشق غذاخوری از سویق را در ظرفی ریخته و دارای مقداری روغن یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شده ومیل شود. همینطور می توانید روزانه 1 تا 3 مرتبه، 1 قاشق غذاخوری از سویق جنسی را به همپا 1 لیوان آب عسل و یا آبمیوه طبیعی میل نمایید. چنانچه نیز به خوردن آن ناچارند، آن را پس از چند بار شستن در آب گرم و همپا اهمیت پانید و عسل، پس از درآمیختگی کلیدی زیتون و روغنِ وندانه و همچنین روغنِ گردو، اهمیت طبع خود مطلوب سازند. به جهت همین کار نخست عدس را به خوبی آسیاب کرده و آرد حاصل شده را فارغ از روغن تفت دهید و الک کنید. در آغاز یک پیمانه آرد جو را فارغ از روغن تفت دیتا و بعد الک کنید. ابتدا بایستی سیب را ورق ورق و خشک کرد. امام راستگو (عليه السلام ):سويق ، تلخه را از تن ، و بلغم را از معده ،كاملا قطع مى كند و هفتاد گونه بلا را دور مى سازد. اثر گذاری خشک آن از مرطوب عمده است. اعتنا شود سنجد به هیچ وجه اصلی شیر ترکیب نشود در دوران استعمال از همین سویق درصورتیکه از لبنیات به کار گیری نشود اثر گذاری بیشتری خواهد گذاشت . از صویق سیب برای برطرف کردن مسمومیتهای دارویی به کارگیری میشود، این دسته سویق دفع کننده اشکال سموم از بدن، مانند مواد مخدر بوده و جهت درمان و التیام نیش مار و عقرب استفاده میشود، همچنین برطرف کننده خون دماغ است و به کاهش تب امداد میکند. این محقق و پژوهشگر طب سنتی اهمیت بیان اینکه سویق نقش موثری در نگهداری تندستی و تقویت تن در کودکان در درحال حاضر رشد، بزرگسالان و زنان باردار دارد، عنوان کرد: مصرف سویق در زنان حامله موجب تقویت مادر و جنین و مانع از ولادت فرزند معلول میشود. اشخاصی که از ضعف مفاصل رنج میبرند و از مصرف پاچه گوسفند و پای مرغ و انواع قرصهای شیمیایی مفصل ساز خسته شدهاند، میتوان از سویق سنجد به کار گیری کرده و معجزات آن را ببینند. چنانچه شما همین نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید دیتاها بیشتری در گزینه تسويق قيم لطفا از وب سایت ما دیدن کنید.