لازانیا بادمجان Skillet شامی است که در زندگی به آن نیاز دارید

من با لازانیا رابطه عشق و نفرت دارم. از یک طرف ، شما نمی توانید کمال این ترکیب کلاسیک ماکارونی ، گوشت و مارینارا را که بین لایه های پنیر آبدار لایه لایه شده است انکار کنید … از طرف دیگر؟ این لایه ها می توانند به سرعت از حالت کامل به آنقدر سنگین برسند که ممکن است کمی بعد از خوردن در کما غذایی قرار بگیرید. بعلاوه ، وقتی همه اجزا را از ابتدا می سازید ، می توانید راهی سخت برای صرف شام روی میز باشید. بنابراین ، هنگامی که برای فصل آینده شام ​​های یک ظرف قابلمه ای را طوفان فکری می کردم ، تصمیم گرفتم که یک لازانیا تابه در آینده من وجود دارد ، اما من مصمم بودم که آن را آسان ، گیاه خوارانه و کوچکترین چرت زدن نکنم. برای دیدن نحوه زنده شدن لازانیا بادمجان من…

با افشای کامل ، من چندین “لازانیا” را در اینترنت مشاهده کردم و فکر کردم که این یکی به ویژه راهی ساده برای ساده کردن دستور العمل استاندارد دیگ است. با این حال ، این بر روی سوسیس سنگین بود ، که در این ماه با احساسات گیاهی من تکان نمی خورد … و من نیز چندان مشتاق این مرحله نبودم که هر رشته نازک لازانیا را “زیر سوسیس” فشار دهید … از یک رشته فرنگی اضافی برای آنها را تحت فشار قرار دهید – سعی کنید کمی زیر سس را در زیر آنها بگذارید تا به ته نچسبند و نسوزند). می دانستم راه بهتری وجود دارد.

و آن زمان بود که به این فکر افتادم که بادمجان را بسیار نازک بریزم ، از شکل نودل لازانیا تقلید کنم ، در حالی که بافت ، طعم بیشتر و مقدار زیادی سبزیجات مغذی را اضافه می کنم. به علاوه ، بادمجان می تواند به عنوان لایه زیرین رشته فرنگی بایستد و نیازی به سوسیس را به طور کامل از بین ببرد و این کار را یکدفعه سالم تر و آسان تر کند. برای ساده تر شدن ، من از سس Vero Gusto Barilla در Heritage Marinara استفاده کردم و به این غذا طعم خانگی و معتبر را در یک مرحله صرفه جویی در زمان دادم که طعم را قربانی نمی کند.

مطالب دیدنی  خرید لوله فلکسی بل برق با بهترین قیمت در بازار

برای دستور غذا بروید و اگر این لازانیا بادمجانی را امتحان کردید ، ما را در اینستاگرامcamillestyles تگ کنید!