هر سال من برای پدربزرگم ، نوروال ، یک پای پکن بزرگ و بسیار گوشتی درست می کنم. نوروال طعم فوق العاده ای دارد ، مخصوصا در پایهایش. او گوشت خوک خود را بسیار غلیظ و غنی از قند قهوه ای پر کرده و مقدار زیادی پکن دوست ندارد. این تکه های شکلاتی بوربن پکن با الهام از او ساخته شده اند و با یک پرکننده شکلاتی بوربون شکلاتی روی یک پوسته غنی از نان کوتاه ، به طور فوق العاده ای فروکش می کنند.
یک لقمه و شما قادر نخواهید بود “میلی متر” و اشتیاق برای یک فنجان قهوه بلند را متوقف کنید. نکته حرفه ای: اگر عاشق هدیه دادن جعبه های کوکی برای تعطیلات هستید ، این میله ها یک افزودنی عالی هستند.
برای خواندن تمام جزئیات نحوه تهیه این شکلات های شکلاتی بوربن شکلاتی از کتاب آشپزی جدید الیزابت ون لیرد ، به خواندن ادامه دهید ، سرگرمی روزانهبه