به همان اندازه که من طرفدار خریدهای خانگی برای فروشگاه های مختلف هستم ، چیزی که به ندرت (اگر اصلاً) از ابتدا تهیه می کنم سس مارینارا است. وقتی این را می نویسم برادرم داد می زند. او هرگز سس کوزه ای نمی خرد – این برای او مقدس است ، همانطور که مطمئن هستم برای بسیاری دیگر نیز وجود دارد. با این حال ، من همیشه یک شیشه سس در دست دارم. با این وجود ، من به هیچ شیشه ای از سس مارینارا وفادار نیستم. من معمولاً هر ظرفی را که در هفته فروخته می شود ، اگر نوعی پاستا درست کنم و روزی آن را صدا کنم ، بر می دارم. من آن را با کمی پارمسان ، ریحان ، ادویه جات ترشی جات آماده می کنم و به زندگی ادامه می دهم. اما این باعث می شود من فکر کنم: بهترین سس ماکارونی خواربار فروشی چیست؟
بنابراین ، البته ، این به نظر می رسید نسخه بعدی کامل مجموعه Taste-Off من باشد. از بهترین دستور العمل نان کدو تنبل گرفته تا بهترین مارک شکلات تلخ ، من دوست دارم طعم دهنده های خودم و تیممان را در آزمایش قرار دهم. من هیچ تعصبی یا ترجیحی ندارم ، بنابراین می توانم بدون هیچ ایده ای در مورد این که کدام طعم دهنده باید به دنبال کدام شیشه باشد ، وارد این طعم کاملاً باز شود.
رتبه بندی گاردریل ها:
ما با چند نکته به این سلیقه رفتیم. در حالی که ما قصد داشتیم هر سس مارینارا را به تنهایی بچشیم تا طعم و بافت آن را تجزیه کنیم ، ما همچنین می دانیم که سس مارینارا مستقیماً از قاشق خورده نمی شود – حداقل نه همیشه. بنابراین ما هر سس را به تنهایی چشیدیم و همچنین برای تجربه کامل ، بیش از اسپاگتی.
در اینجا نحوه رتبه بندی هر شیشه را مشاهده می کنید.
- طعم: اینجا همه چیز مربوط به گوجه فرنگی است اما ما می خواستیم گوجه فرنگی با ادویه جات تراز شود. سس باید شیرینی و اسیدیته گوجه فرنگی را متعادل کند بدون اینکه به این طرف و آن طرف زیاد متمایل شوید. ما احساس نمی کردیم که می خواهیم هیچ یک از ادویه جات ترشی جات باشد ، بلکه فقط بخشی از سس طعم گوجه فرنگی را کامل می کند.
- بافت: وقتی صحبت از سس مارینارا می شود ، همه ما به دنبال چیزی با تکه های گوجه فرنگی خوب بودیم ، اما با سس غلیظ نیز احساس انسجام می کرد. ما سسی می خواستیم که به ماکارونی ما بچسبد و کمی بافت به کاسه ما اضافه کند.
- آیا این را از قاشق می خورم؟ به نظر می رسد توضیح کاملاً ساده ای است.
من بسیار شک داشتم که بتوانیم این موارد را رتبه بندی کنیم ، منظورم این است که این یک سس ترد است. اما وقتی اینها را پشت سر هم مقایسه می کردیم ، بسیار متاثر کننده بود که طعم هرکدام متفاوت است و چگونه همه ما در طعم و بافت خاصی نسبت به بقیه متفاوت هستیم. در نهایت ، به دو سس رسید که گروه آزمایش طعم ما را جدا کردند ، یکی از آنها با یک میخ رقابت را شکست داد. به جستجوی خود ادامه دهید تا برنده طعم سس مارینارا را بیابید.
7) سس مارینارا ارگانیک تریدر جو: من بسیار ناامید شدم که این سس رتبه بسیار پایینی داشت زیرا مانند همه دیگران ، من عاشق تی جی هستم. بافت سس به خودی خود کمی کمتر از خوب بود ، اما چیزی که ما را به خود جلب کرد این بود که این طعم عجیب و غریب پس از آن داشت و تقریباً کمی ترش بود. به نقل از یکی از آزمایش کنندگان طعم ما: “من این یکی را دوست ندارم”.
6) سس مارینارا مخصوص نیومن: این سس طعم ملایمی داشت که به طرف شیرین تر متمایل بود اما کمی اسیدی نیز بود. ما لزوماً احساس نمی کردیم طعم گوجه فرنگی نیز دارد. طعم آن تقریباً مصنوعی است ، هرچند هیچ چیز مصنوعی در آن وجود ندارد. بافت خوب بود ، اما این سسی نبود که بخواهیم بدون پزشک زیاد آن را بخوریم.
5) غذاهای کامل 365 سس مارینارا ارگانیک: این ناامیدی دیگری بود زیرا من عملاً زنده در Whole Foods – من قطعاً خریدار مکرر هستم – و فکر می کنم اکثر اقلام مارک دار آنها عالی هستند. در حالی که طعم این سس خوب بود ، کمی پونه کوهی به نظر می رسید و بافت آن واقعا ما را ناامید می کند. این سس آبدارترین گروه بود و تقریباً از ماکارونی ما جدا شد و تکه های گوجه فرنگی و کمی سس روی رشته ها باقی ماند. من فکر می کنم این یکی خوب است اگر کمی بالا بیاید یا در تابه کم شود تا غلیظ تر و غنی تر شود.
4) سس مارینارا سبک دنیای قدیمی Ragu: بنابراین من قطعه پای متواضع خود را در اینجا قورت می دهم زیرا یادم می آید مدت ها از سس راگو متنفر بودم. چیزی که این گروه را در میان گروه ما قرار داد طعم ملایم گوجه فرنگی آن بود که دقیقاً همان بود ، گوجه فرنگی. این احساس خالص ترین طعم گوجه فرنگی بود ، که برخی از مردم آن را دوست داشتند و دیگران آرزو می کردند که با طعم علفی و طعم فوق العاده ای که ما در سس ماکارونی دوست داریم ، پخته شود. با این حال ، بافت آن از بین سه مورد برتر خارج شد. صاف است. بسیار صاف. و گروه ما واقعاً می خواست چند تکه گوجه فرنگی برای جذابیت بافتی ایجاد کند. به طور کلی ، ما احساس کردیم که این یک سس مارینارا خوب است که می توانیم آن را هرطور که دوست داریم طبخ کنیم.
3) خوش آمدید سس مارینارا: این سسی بود که من با خوردن آن بزرگ شدم ، بنابراین من هیجان زده بودم که هنوز هم ادامه دارد. همچنین از نظر طعم ملایم و از نظر بافتی سبک تر از دو نمونه برتر ما بود. برخی از طعم دهندگان می گویند این شبیه راگو بلند است. کمی غنی تر ، کمی گوجه فرنگی تر بود و کمی طعم بیشتری داشت. به طور کلی ، ما دوباره آن را با برخی از پزشکان می خوریم.
2) طعم واقعی Barilla: خوب ، تفاوت بین یک و دو بسیار نزدیک بود. چیزی که آزمایشکنندگان در مورد این سس بسیار دوست داشتند شیرینی آن با نت پایانی کمی مزه دار بود. طعم گوجه فرنگی بدون اسیدی بودن از قبل بود و طعم آن واقعا خوب بود. بافت بسیار خوب ، واقعاً غنی و یک پله بالاتر از سایرین در لیست ما بود. بسیاری از ما گفتیم که این غذا را بدون تغییر چیزی می خوریم و فکر کردیم طعم آن بر ماکارونی و قاشق خوب است. این سس را دوباره خریداری می کنم.
1) سس مارینارا رائو: قبل از اینکه ما طعم دهی خود را شروع کرده و نظرسنجی انجام دهیم ، اکثر دوستان و مردم می گفتند سس ترد آنها رائو است. یکی از دوستانش حتی می گوید وقتی رائو در فروشگاه به فروش می رسد ، او حداقل پنج قوطی می خرد تا ذخیره کند. من کاملا می فهمم چرا این سس به هیاهو می انجامد. طعم آن فوق العاده است ، تعادل کامل گوجه فرنگی شیرین را با طعم هربی به دست می آورد ، پایان کاملی دارد و همه ما این ذائقه را مستقیماً از قاشق با ذوق میل کردیم. این بافت کاملاً عالی است ، هر دو تکه گوجه فرنگی دارد ، اما یک پایان تقریباً خوش روغن نیز دارد. همه ما این سس را بدون هیچ گونه تغییری می خوریم. این یک توصیه 10/10 است و می دانید که دفعه بعد که در فروشگاه هستم ، ذخیره می کنم.