این دستور العمل کلاسیک پای دوغ ، پاییز مورد علاقه خانواده ما است

پاییز است ، همه شما! و به نظرم زمان کاملی برای تهیه پای بود ، مخصوصاً این دستور العمل کلاسیک پای دوغ که مادرم سالهاست درست کرده است. مادرم نان پزی در خانواده است – ما همیشه از او التماس می کنیم که همه کیک ها را برای روز شکرگزاری درست کند.

و ، خوشحال خواهید شد که بدانید ، پس از سالها تلاش-راز او در پوسته پای کامل فقط استفاده از فروشگاه است! به طور جدی ، معمولاً به همان اندازه خانگی خوب است و بسیار قابل اعتماد تر است. فقط مطمئن شوید که پوسته را قبل از آماده شدن در یخچال ذوب کرده اید ، سپس آن را سرد نگه دارید.

این دستور غذا بخشی از مهمانی پخت پای پای ما بود. داستان کامل را اینجا بخوانید!

برای دستور پخت کلاسیک شیر دوغ مادرم بروید

مطالب دیدنی  چگونه از پوست خود مراقبت کنیم (روتین 12 مرحله ای لازم نیست!)