پاییز است ، همه شما! و به نظرم زمان کاملی برای تهیه پای بود ، مخصوصاً این دستور العمل کلاسیک پای دوغ که مادرم سالهاست درست کرده است. مادرم نان پزی در خانواده است – ما همیشه از او التماس می کنیم که همه کیک ها را برای روز شکرگزاری درست کند.
و ، خوشحال خواهید شد که بدانید ، پس از سالها تلاش-راز او در پوسته پای کامل فقط استفاده از فروشگاه است! به طور جدی ، معمولاً به همان اندازه خانگی خوب است و بسیار قابل اعتماد تر است. فقط مطمئن شوید که پوسته را قبل از آماده شدن در یخچال ذوب کرده اید ، سپس آن را سرد نگه دارید.
این دستور غذا بخشی از مهمانی پخت پای پای ما بود. داستان کامل را اینجا بخوانید!
![طرز تهیه پای پاییزی برای روز شکرگزاری - مهمانی پخت پای](https://camillestyles.com/wp-content/uploads/2021/06/202c357d-camille-styles-target-c5-204-768x1152.jpg)
برای دستور پخت کلاسیک شیر دوغ مادرم بروید
![طرز تهیه پای پاییزی برای روز شکرگزاری - مهمانی پخت پای - آشپزخانه ، آشپزی ، پخت پاییزی](https://camillestyles.com/wp-content/uploads/2021/06/ab63f0ca-camille-styles-target-c5-216-768x1152.jpg)