12 دستور غذای Sous Vide ، از استیک تا سوپ که باید امتحان کنید

اگر هنوز در مورد این روش آشپزی شلوغ چیزی نشنیده اید ، سوس وید (به اصطلاح soo-veed) یک روش پخت غذا در کیسه ای است که در آب بسته شده و در آب غوطه ور شده است. عجیب به نظر می رسد ، درست است؟ اما برای دیوانگی روشی وجود دارد. ایده این است که درجه حرارت به طور پیوسته کنترل می شود و غذای پخته شده را به طور یکنواخت تضمین می کند ، در حالی که کیسه آب بندی شده خلاء ، ماریناد را در داخل نگه می دارد. می توانید این کار را با ماشین یا بدون آن انجام دهید. همچنین بسیار بی عیب و نقص است – شما نمی توانید بیش از حد چیزی را بپزید زیرا آب از دمای خاصی بالاتر نمی رود. من یک گوشت پز عصبی هستم ، بنابراین این زمان برای من بزرگ است. بعلاوه ، برای آماده سازی غذا عالی است. بسیاری از دستور العمل های زیر را می توان به محض قرار گرفتن در کیسه هوا بسته کرد و هر زمان که به آنها نیاز داشتید می توانید آنها را بپزید. من قبلاً فکر می کردم که سوس وید فقط به استیک محدود می شود (اگر گریل ندارید ، این یک روش عالی برای تهیه استیک است) ، اما اخیراً فهمیدم که می تواند برای انواع گوشت و حتی سبزیجات نیز استفاده شود.

امکانات sous vide در واقع بسیار بی پایان است. بنابراین ، اگر تکنیک sous vide را امتحان نکرده اید ، این نشانه شماست. برای شروع 12 دستورالعمل سوس ویدئو را بخوانید.

دستورهای سوس وید با گوشت

مرغ BBQ سوس وید از ویتنی باند

چرا ما آن را دوست داریم: این دستور سوز وید یک میانبر است که هر سرگرمی باید از آن مطلع باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری سس BBQ را با سینه مرغ بریزید و اجازه دهید سوز جادویی خود را نشان دهد. نود دقیقه بعد شما مرغ آب پز BBQ آبدار دارید که مهمانان فکر می کنند شما تمام روز را صرف پختن آن کرده اید. بهترین قسمت؟ در حالی که مرغ در حال پخت است ، می توانید تمام مراحل پایانی خود را روی بقیه غذا بگذارید تا وقتی تایمر خاموش شد ، شام سرو شود.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

مطالب دیدنی  دکتر دندانپزشک خوب در تهران

ماهی قزل آلا Sous Vide Teriyaki از دستور العمل های ساده

چرا ما آن را دوست داریم: اگر تا به حال ماهی قزل آلا پخته اید ، می دانید که ماهی کامل آن کامل است. تهیه آن در ویدئوی سوس تمام این استرس را از بین می برد ، به علاوه هر قسمت از ماهی به همان میزان پخته می شود. این یک ماریناد فوق العاده ساده و در عین حال خوش طعم با زنجبیل ، سس سویا ، سیر ، و همه آن ترکیبات جذاب Teriyaki دارد. من شخصاً روی یک تخت برنج برای یک غذای خوشمزه و سیر کننده سرو می کنم.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

استیک سوس وید از Fit Foodie Finds

چرا ما آن را دوست داریم: این راهنمای شما برای تهیه استیک درجه یک رستوران در خانه است. من این دستور غذا را دوست دارم زیرا ادویه ها ساده ، اما به اندازه کافی فاسد هستند تا طعم آن واقعا حرفه ای شود. هنگامی که در ویدئوی سوس قرار گرفت ، زمان زیادی برای اتمام کار دارید و سپس تنها چیزی که نیاز دارد جستجوی سریع در یک ماهیتابه چدنی است. استیک خانه ها مراقب باشید ، ممکن است دیگر هرگز برای استیک از خانه خارج نشوید.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

مرغ کنجد Sous Vide از دستور العمل های ساده

چرا ما آن را دوست داریم: جایگزین سالم تری را برای غذای چینی غذای مورد علاقه خود معرفی کنید. کنجد کنجد مطمئناً بخشی از آخرین وعده غذایی من خواهد بود ، و من دوست دارم که این دستور سرخ کن را با ویدئوی سوس عوض کند. آنقدر آبدار و لطیف است که حتی متوجه نمی شوید سرخ نشده است. زمان طولانی پخت به شما زمان زیادی می دهد تا سس خوشمزه را نیز آماده کنید.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

استیک مغزی Sous Vide Flank از Fit Fitie Finds

چرا ما آن را دوست داریم: تنها با 15 دقیقه آماده سازی ، این دستور غذا می تواند به مدت پنج ساعت یا 24 ساعت در سوس فیلم بماند. انتخاب شما. استیک پهلو بسیار لطیف بیرون می آید و سس گوشت گاو مغولی فقط با آب میوه های سوس و نشاسته ذرت همراه می شود. خوشمزه ، سالم و آسان.

مطالب دیدنی  انتخاب ماشین حمل و نقل متناسب با نوع بار

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

Sous Vide Brisket از Platings and Pairings

چرا ما آن را دوست داریم: این پست دستورالعمل ممکن است روش مورد علاقه من را برای توصیف دستورهای سوس وید ایجاد کند: “تنظیم کنید و فراموش کنید.” مطمئناً با این ساعت چند ساعت وقت خواهید گذاشت ، اما نتیجه آن بسیار ارزشمند است. ساق پا بیش از 24 ساعت در فیلم سوس می نشیند ، اما وقتی وارد شد ، می توانید استراحت کرده و لذت ببرید. ادویه ها نیز بسیار ساده هستند ، بنابراین این دستور العمل بدون استرس در همه جا است.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

24 ساعته Sous Vide Ribs از Fit Foodie Finds

چرا ما آن را دوست داریم: اجازه ندهید عبارت “24 ساعته” شما را بترساند. اگر قصد دارید دنده بسازید ، باید این کار را به درستی انجام دهید. علاوه بر این ، این دستور العمل فقط 20 دقیقه آماده سازی واقعی را شامل می شود. استفاده از ویدئوی سوس اطمینان می دهد که دنده ها کاملاً پخته شده و هر بار از استخوان می افتند. اگر با این دستور غذا سرگرم هستید ، به شما این امکان را می دهد که همه کارها را زودتر از موعد انجام دهید و هنگام ورود مهمانان فقط دنده ها را روی کوره بیندازید.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

دستور العمل های گیاه خواری سوس وید

هویج بچه سوس وید لعابدار از آویشن و شادی

چرا ما آن را دوست داریم: ما در Camille Styles بحث های زیادی درباره هویج پخته داشته ایم ، بیشتر به دلیل بافت آنها. به نظر من هیچ چیز بدتر از یک هویج گرم و قارچی نیست. با این حال ، تهیه آنها در یک ویدئوی سوس به شما اجازه می دهد تا آنها را کاملاً بپزید: نرم ، اما نه مانند و سفت ، اما ترد. به علاوه ، پختن آنها در کیسه به آنها اجازه می دهد آب طبیعی خود را که در غیر این صورت می تواند خارج شود ، بخورند.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

سیر گیاهی Sous Vide سیب زمینی از Izzy Cooking

چرا ما آن را دوست داریم: سیب زمینی همیشه و برای همیشه غذای جانبی مورد علاقه من خواهد بود و استفاده از سوس به عنوان مرحله اول برای سیب زمینی خرد شده یا سیب زمینی پوره شده مناسب است. پس از اتمام پخت در سوس ، می توانید آنها را تفت دهید تا یک لایه بیرونی ترد به آنها داده شود ، یا آنها را له کنید. این همه حدسیات را از جوشاندن آنها می گیرد و سیب زمینی ها را به طرز خوشمزه ای کرک دار می کند.

مطالب دیدنی  تونیک یا بلوز یا شومیز؟

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

سوس زنجبیل هویج از روکش و جفت

چرا ما آن را دوست داریم: هویج و زنجبیل کبریتی هستند که در بهشت ​​ساخته شده اند. ایده آل برای روزهای سرد در داخل ، فقط مواد لازم را در فیلم سوس قرار دهید و برای یک شب سالم و راحت آماده شوید. نه تنها رنگ سوپ خود بسیار زیبا است ، بلکه رویه کرم آهک نیز نکات اصلی ارائه آن را نشان می دهد. این سوپ قطعاً در پاییز امسال تکرار می شود.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

Starbucks Sous Vide Egg Bites from Copy Kat

چرا ما آن را دوست داریم: این ممکن است خلاقانه ترین دستور العمل سوس وید باشد که من دیده ام. با استفاده از این دستور ، مخلوط تخم مرغ را در مخلوط کن آماده کرده و سپس در شیشه های جداگانه بریزید. کوزه ها هم ظرفی هستند که در تهیه سوس از آنها استفاده می کنید و هم قالب مناسبی برای نیش زدن هستند. در سال 2019 ، کامیل دستور غذا خوردن تخم مرغ خود را منتشر کرد که در واقع به شما نشان می دهد چگونه آنها را بدون دستگاه سوس ویدئو نیز تهیه کنید. اینها غذاهایی هستند که باید امتحان کنید.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.

کدو حلوایی و سوپ سیب از لقمه های ساده

چرا ما آن را دوست داریم: سوپ سوس وید؟ ترکیبی از چیزهای مورد علاقه من. با پاییز بالاخره اینجا ، من مدام هوس سوپ کدو حلوایی دارم و این دستور غذا آن را بسیار آسان می کند. کدو تنبل و سیب هردو در فصل ابتدایی خود هستند ، بنابراین زمان بهتری برای امتحان کردن آن وجود ندارد. من همیشه سوپی با طعم طولانی را دوست دارم زیرا این اولین قاشق را بسیار با ارزش می کند … حتی وقتی سوس فیلم تمام کار را انجام داد.

دستور تهیه را از اینجا دریافت کنید.