ما همه آنجا بوده ایم. ناگهان ساعت 5:30 عصر است و برنامه ای برای شام نیست. شما گرسنه هستید، بچه هایتان گرسنه هستند، و یخچال رو به اتمام است. فکر جدا کردن انباری – و برداشتن تکههایی از ترد – دلهرهآور است. راه حل؟ غذاهای فریزر سالم. فرقی نمیکند مادر جدیدی باشید، برنامهای سخت کار میکنید یا فقط میخواهید خودتان را برای موفقیت آماده کنید، وعدههای غذایی در فریزر همین هستند. آنها هدیه ای هستند که به دادن ادامه می دهند (یا من متقاعد شده ام). امروز، من بهترین نکات ذخیره سازی، چه چیزهایی را خوب یخ می زند و چه نمی کند و بهترین دستور العمل های فریزر سالم را شرح می دهم.
تصویر برجسته توسط میشل نش.
نکات آماده سازی غذای کامیل را برای یک هفته کارآمد بدزدید
آیا غذاهای فریزر ارزش تلاش را دارند؟
بیایید از اینجا شروع کنیم: آیا غذاهای فریزر سالم ارزش تبلیغات را دارند؟ بله قطعا هستند. به عنوان یک مادر یک کودک نوپا، زمانی که به یک شام سریع و سالم روی میز نیاز دارم، غذاهای فریزر مورد علاقه من هستند. و من در مورد شام های یخ زده فروشگاهی صحبت نمی کنم (اگرچه زمان و مکانی برای آن ها وجود دارد). اینها وعده های غذایی مغذی هستند که خودم درست می کنم، برچسب می زنم و منجمد می کنم. این غذاهای فریزر که به روش درست نگهداری و دوباره گرم می شوند، به همان اندازه روزی که درست می شدند طعم و مزه ای دارند. و داشتن تعدادی از آنها می تواند به غلبه بر هر هوس کمک کند. از سوپ گرفته تا لازانیا، درست کردن یک شام خوشمزه و سالم به سادگی گرم کردن یک شام است.
فواید غذاهای فریزر
هنگامی که شما عمیقاً در تهیه غذاهای فریزر سالم هستید، ممکن است به نظر نرسد که در زمان صرفه جویی کرده اید. اما من قول می دهم، زمانی که کار اولیه انجام شود، منطقی خواهد بود. شما بچههایتان را از تمرین به خانه میبرید، و در عرض 30 دقیقه پس از قدم زدن در در، یک غذای خانگی روی میز خواهید داشت.
نه تنها در زمان (و سلامت عقل خود) صرفه جویی می کنید، بلکه در پول نیز صرفه جویی می کنید. همه ما می دانیم که خرید عمده برای کیف پول شما بهتر است. با خرید عمده و پخت و پز می توانید صدها دلار صرفه جویی کنید. وقتی به صورت فله ای پخت می کنید، غذای بیشتری برای یخ زدن دارید. این یک برد-برد است. در نهایت، این فرصتی است برای دور هم جمع شدن با خانواده یا دوستان. یک بار قهوه یخی را کنار هم بگذارید، لیست پخش آشپزی مورد علاقه خود را روشن کنید، و سپس همه چیز آماده است.
چه غذاهایی خوب منجمد می شوند؟
همه این مواد روزمره به خوبی منجمد می شوند:
- گوشت، مرغ و غذاهای دریایی (3-6 ماه).
- تقریبا همه تولید کردن را می توان منجمد کرد (3-6 ماه). برای گیاهان، آنها را در آب (یا روغن) فریز کنید تا در ظروف پخته شده یا سس استفاده شود. برای سیر، سیر خرد شده (یا حبه های پوست کنده) را در روغن منجمد کنید. من دوست دارم از یک سینی یخ برای انجماد سبزی و سیر استفاده کنم. برای موز، ابتدا پوست آن را جدا کنید.
- لبنیات. کره و مارگارین را می توان به مدت 3 ماه منجمد کرد. پنیر رنده شده مانند پارمزان تا 4 ماه قابل یخ زدن است و می توان آن را مستقیماً از فریزر استفاده کرد. شیر را می توان به مدت 1 ماه منجمد کرد.
- اکثر نان و نان شیرینیبه جز انواع کراستی (یعنی نان فرانسوی)، تا 3 ماه به خوبی یخ می زند. نکته داغ: قبل از فریز کردن نان، مطمئن شوید که برش خورده است. می توانید نان را مستقیماً از فریزر برشته کنید.
- خمیر شیرینی خام تا 6 ماه یخ می زند و یک ساعت طول می کشد تا ذوب شود.
- سس هامثل سس پستو و گوجه فرنگی خیلی خوب یخ بزنید.
- موجودی. سبزیجات و موجودات حیوانی به زیبایی منجمد می شوند. در کیسه های فریزر یا قالب های یخ فریز کنید.
به طور خاص از نظر دستور العمل ها، می توانید همه چیز را از لازانیا و سوپ گرفته تا خورش، فلفل قرمز، پای قابلمه ای و بوریتو صبحانه فریز کنید.
چه چیزی را نباید فریز کرد
در حالی که مواد تشکیل دهنده زیادی وجود دارد که می توانید آنها را فریز کنید، برخی از غذاها به سادگی فریزر نیستند. مثلا:
- سبزیجات با محتوای آب بالامانند کاهو، تربچه و خیار.
- سس های بر پایه تخم مرغ و شیرمانند سس مایونز و خامه ترش (از هم جدا می شوند و دلمه می شوند).
- وقتی صحبت از تخم مرغ شد، در حالی که فریتاتا خیلی خوب یخ می زند، تخم مرغ آب پز سفت نکن (آنها لاستیکی می شوند).
- گیاهان نرممانند ریحان و پیازچه، برای گنجاندن در غذاها خوب هستند، اما برای تزئین مناسب نیستند.
نحوه برچسب گذاری مواد غذایی برای فریزر
اکنون که می دانید چه چیزی به خوبی یخ می زند (و چه چیزی را نمی بندد)، بیایید در مورد برچسب زدن صحبت کنیم. برچسب زدن مهم است، زیرا نمی خواهید سس گوجه فرنگی تند خود را با سوپ گوجه فرنگی خامه ای اشتباه بگیرید. با برچسب زدن به کیسه های زیپلاک یا ظروف زیپی خود با استفاده از نوار نقاش و شارپی شروع کنید. بهتر است این کار را قبل از قرار دادن مواد غذایی در ظروف خود انجام دهید. از نظر اینکه چه چیزی باید برچسب گذاری شود، از این مدل پیروی کنید: نام، تاریخ، دستورالعمل های ارائه. به عنوان مثال، «بلک لوبیا چیلی، 4/2/2023، دوباره در قابلمه روی اجاق گاز گرم کنید.» برچسب زدن مناسب به شما کمک می کند از سردرگمی جلوگیری کنید، زمانی که آن را درست کردید به شما یادآوری می کند و دستورالعمل های سریع برای گرم کردن مجدد ارائه می دهد.
پک استارتر غذای فریزر
خبر خوب – به چیز زیادی نیاز ندارید! تاپر ظروف بدون شیشه یا BPA، سینی های یخ سیلیکونی، کیسه های ذخیره گالن (یا کیسه های سازگار با محیط زیست)، نوار نقاش، و شارپی. همچنین می توانید از ترکیب کاغذ روغنی و فویل آلومینیومی برای بسته بندی برخی غذاها مانند بوریتو استفاده کنید.
6 نکته برای انجماد مواد غذایی
صرف نظر از اندازه فریزر خود، از این اصول برای انجماد موفق استفاده کنید:
- برچسب. نام دستور، تاریخ و دستورالعمل گرم کردن مجدد را روی ظرف قرار دهید. همانطور که گفته شد، این کلید است.
- آخرین ورود، آخرین بیرون. جدیدترین وعده غذایی (های) فریزر را در پشت فریزر خود قرار دهید. به این ترتیب، احتمال بیشتری وجود دارد که آنچه را که در جلوی فریزر است بخورید. اینها وعده های غذایی هستند که زودتر و سریعتر منقضی می شوند.
- قبل از اینکه غذاها را فریز کنید آنها را خنک کنید. لازم نیست کاملا سرد باشند، اما انجماد غذای داغ دمای فریزر شما را افزایش می دهد.
- به درستی بپیچید. اطمینان حاصل کنید که وعده های غذایی شما به درستی بسته شده اند تا از سوختن فریزر جلوگیری شود.
- بخش هایی را در نظر بگیرید. دستور العمل های خاصی را برش بزنید یا از قبل قسمت کنید تا اگر فقط به چهار نفر غذا می دهید، مجبور نباشید یک فلفل قرمز هشت نفره را یخ زدایی کنید.
- در صورت شک، آن را بیرون بیندازید (یا کمپوست!). برخلاف تصور اکثر مردم، انجماد باکتری ها را از بین نمی برد. اگر مطمئن نیستید که یک دستور غذا برای چه مدت فریز شده است، نیازی به ریسک ندارید. با توجه به این نکته، منجمد کردن غذاهای قدیمی لزوما مفید نیست. نکته انجماد این است که غذا را در بهترین حالت خود نگه دارید.
12 وعده غذایی سالم در فریزر که شب های هفته را نسیم می کند
لازانیا بادمجان تابه ای
چرا ما آن را دوست داریم: این لازانیا بادمجان ماهی تابه ای مملو از سبزیجات است، یک شام دنج و یک گلدان برای شب های سرد است. این یک راه ساده تر و سبک تر برای لذت بردن از تمام طعم های خوشمزه کلاسیک است.
عنصر قهرمان: اگر تا به حال به قطار بادمجان نپریده اید، اکنون فرصت دارید.
مک و پنیر کلم وگان
چرا ما آن را دوست داریم: چه کسی نمی خواهد در یک کاسه مک و پنیر وگان شیرجه بزند؟ (مخصوصاً یکی از سبزیجات مورد علاقه همه – البته گل کلم -). این غذا از سس پنیر گل کلم مخملی وگان تهیه شده است، این غذا به زیبایی یخ می زند.
عنصر قهرمان: به سرعت مک خود را با کمی پاپریکا تازه کنید.
برگر فلافل سیب زمینی شیرین
چرا ما آن را دوست داریم: این فلافل همبرگرهای سیب زمینی شیرین جزء اصلی منوی تابستانی من هستند. بعد از یک روز زیر نور خورشید به راحتی از فریزر خارج می شوند. به سادگی تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید!
عنصر قهرمان: سیب زمینی شیرین برای هر غذایی قهرمان است.
بسته بندی کاهو برگر مرغ
چرا ما آن را دوست داریم: بسته بندی کاهو سبک و با طراوت است، اما گاهی اوقات متوجه می شوم که فاقد پروتئین است. این کیک های برگر مرغ شایان ستایش یک غذای اصلی غنی از پروتئین برای یخ زدایی و ریختن در بسته بندی کاهو برای یک ناهار یا شام سالم است.
عنصر قهرمان: هر نوع چاشنی آسیایی برای مرغ آسیاب شده شما طعم شیرینی های شما را افزایش می دهد.
ورقه گیاهی تابه کاری
چرا ما آن را دوست داریم: این ورقه گیاهی تابه کاری با گل کلم و کلم پیچ دارای یک هک شگفت انگیز است – برنجی که همراه با سبزیجات روی تابه می پزد! پس از خنک شدن، آن را در تاپرور بریزید تا یک کاری سریع در شب بخورید.
عنصر قهرمان: شیر نارگیل بدون اینکه بیش از حد غنی یا شیرین باشد، حالت خامهای عالی را به آن اضافه میکند.
سوپ مرغ و برنج
چرا ما آن را دوست داریم: این که آیا به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود هستید یا صرفاً مرغ باقی مانده دارید و نمی دانید چه چیزی درست کنید، این پاسخ شماست. پس از ذوب شدن از فریزر، روی آن را با لیموترش، آووکادو و سبزی های تازه بریزید. شما هرگز نمی دانید که قبلا یخ زده بود.
عنصر قهرمان: من عاشق اضافه کردن یک فشار لیمو به هر آب مرغ برای یک لگد خوشمزه هستم.
سوپ کدو حلوایی وگان
چرا ما آن را دوست داریم: کدو حلوایی یک ماده همه کاره است و ترکیب آن در یک سوپ خامه ای منطقی است. اگر در یک روز بارانی به دنبال آن کاسه سوپ گرم، دنج و خانگی هستید، به سادگی تاپر ظروف خود را از فریزر بیرون بیاورید و لذت ببرید!
عنصر قهرمان: سوپ و گشنیز دست به دست هم می دهند.
ماکارونی گیاهی بولونی
چرا ما آن را دوست داریم: بعضی از شب ها فقط یک اسپاگتی ساده می خواهند. این غذای مورد علاقه خانواده است، و یخ زدن این غذا لذت بردن از مواد کلاسیک را در زمانی که زمان اهمیت دارد، آسان تر می کند.
عنصر قهرمان: من میتوانم تمام روز در مورد توفو شوق داشته باشم، اما توفو در این دستور غذا همه چیز را برای من انجام میدهد.
سوپ سبزی تقویت کننده ایمنی بزرگ سبز
چرا ما آن را دوست داریم: راه های زیادی برای اشتباه کردن سوپ سبزیجات وجود ندارد. چه در شرایط جوی هستید و چه در اوج بازی خود هستید، این سوپ سبزیجات حاوی مقدار زیادی مواد تقویت کننده سیستم ایمنی است تا شما را در طول هفته سپری کند.
عنصر قهرمان: بادام هندی افزودنی مورد علاقه شخصی من به این سوپ خوشمزه است.
چیلی سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه
چرا ما آن را دوست داریم: این فلفل قرمز با لوبیاهای سیاه دلچسب، سبزیجات معطر، و ادویههای فراوان (بهعلاوه همه آن تاپینگها) بستهبندی شده است، بنابراین هیچکس گوشت را از دست نخواهد داد. این غذای فریزر عالی برای یک مادر جدید نیز هست!
عنصر قهرمان: روی آن هالاپنیو قرار دهید تا کمی گرم شود.
ورقه تابه مرغ فاجیتاس
چرا ما آن را دوست داریم: این دستور پخت فاهیتا یکی از وعده های غذایی شب هفته من برای مدت زیادی است. یخ زدایی این مرغ و گرم کردن یک تورتیلای خوشمزه برای یک وعده غذایی سریع و بدون دردسر بسیار ساده است.
عنصر قهرمان: کمی آهک روی فاهیتای خود بفشارید تا در هر لقمه طعمی تند داشته باشد.
پیتزا پروسکویتو پیاز کاراملیزه
چرا ما آن را دوست داریم: پیتزای خانگی یک راه ساده برای لذت بردن از یک غذای راحت بدون تمام مواد افزودنی رستوران یا مواد ناسالم است. منجمد کردن خمیر پیتزا نیز یکی از روش های مورد علاقه من برای تهیه یک وعده غذایی در کمتر از 30 دقیقه است.
عنصر قهرمان: پیاز کاراملی شده تقریباً روی هر چیزی عالی است.
مافین یک کاسه صبح شکوه
چرا ما آن را دوست داریم: در حالی که اکثر وعده های غذایی فریزر بر روی ناهار و شام تمرکز می کنند، قطعاً صبحانه را فراموش نکنید! این کلوچههای صبحگاهی آسان، سریع و سالم، بسیار عالی هستند. برای صبحهای پرمشغله، یکی از اینها را از فریزر بردارید.
عنصر قهرمان: خلال بادام یک رویه ترد و شیرین درست می کند.
Tofu Scramble Breakfast Burrito
چرا ما آن را دوست داریم: همانطور که اشاره کردم، در چند ماه گذشته کمی به یک خبره توفو تبدیل شده ام. گنجاندن آن در اولین وعده غذایی روز راهی عالی برای شروع صبح پر از پروتئین است.
عنصر قهرمان: آووکادو یک ماده عالی است که باید در منوی صبحانه خود قرار دهید.
پخت ماکارونی توسکانی مرغ توسط ریچل کوکز
چرا ما آن را دوست داریم: ماکارونی توسکانی خامه ای غذایی است که طوفان اینترنت را به خود جلب کرده است. این غذا را می توان به راحتی بعد از پخت منجمد کرد تا به تنهایی یا به عنوان کنار هر غذایی که در طول هفته می پزید از آن لذت ببرید.
عنصر قهرمان: گوجه فرنگی خشک شده یکی از طعم های مورد علاقه من برای لذت بردن با ماکارونی خامه ای است.
این پست در ابتدا در 3 مارس 2022 منتشر شد و از آن زمان به روز شده است.