شکی نیست که تابستان بهترین زمان برای انتخاب سرگرمی های جدید است. برای من اخیراً این به معنای آشپزی و پختن با کوچکترین خستگی است. اما جایی که من اهل فلوریدا هستم، پیدا کردن دستور پختی که بتواند گرما و رطوبت شدید را تحمل کند، دشوار است. در نتیجه، من مجموعه دستور العمل های پخت تابستانی خود را گسترش داده ام تا شامل مواد تازه و فصلی باشد که در ماه های گرم تر از آنها لذت می بریم.
تصویر برگزیده سوروچی آواستی.
25 دستور پخت تابستانی برای غلبه بر گرما
من تا حدی در تابستان متمایز هستم – من عاشق گذراندن روزهایم در آشپزخانه در این زمان از سال هستم. البته، می دانم که بسیاری دیگر ترجیح می دهند یک کوکتل با طراوت یا استراحت در کنار استخر بنوشند. خوشبختانه، اگر در گروه دوم قرار می گیرید، این را بدانید: بسیاری از این دستور العمل ها نیاز به پخت کمی دارند. و برای ظروفی که درست می شوند، اعتماد کنید که ارزش تلاش را دارند.
اگر به دنبال این هستید که در عین حال از هوای گرم نهایت استفاده را ببرید، این دستور العمل های پخت تابستانی دقیقا همان چیزی است که نیاز دارید.
مافین و کاپ کیک
کیک هویج
چرا ما آن را دوست داریم: اگر شما هم مانند من به کیک هویج علاقه دارید، کیک کیک هویج ممکن است به یکی از پروژه های پخت شما در طول هفته تبدیل شود. این خمیر کاپ کیک حاوی شیر جو دوسر و سس سیب شیرین نشده، یک محصول سالمتر است که باعث سستی شکر نمیشود.
عنصر قهرمان: شکر نارگیل این کیکها را بدون زیادهروی شیرین نگه میدارد.
مافین روغن زیتون مرکبات
چرا ما آن را دوست داریم: شک دارم که دسر تابستانی خیره کننده تر از این کلوچه های روغن زیتون مرکباتی دیده باشید. این تنقلات به اندازه لقمه شیرینی و لطافت را به ارمغان می آورند.
عنصر قهرمان: آب لیمو و آب پرتقال برای تهیه کلوچه مرکباتی عالی ضروری هستند.
مافین کدو حلوایی بدون گلوتن و لبنیات
چرا ما آن را دوست داریم: این کلوچه های کدو حلوایی ماه هاست که دل من را گرفته اند. آنها آسان و پر از طعمهای گرم و پاییزی هستند که من در شبهای خنک آخر تابستان هوس میکنم. یک میان وعده یا یک دسر سالم، این کلوچه ها یک چیز ضروری هستند.
عنصر قهرمان: این جو دوسر به عنوان رویه چقدر بامزه است؟
مافین قدرت بلوبری
چرا ما آن را دوست داریم: این کلوچههای بلوبری قدرتی سرشار از مواد سالم هستند. مطمئناً روی پای راست با سرکه سیب و زنجبیل آسیاب شده از خواب بیدار خواهید شد.
عنصر قهرمان: آرد بادام یا فندق یک غذای اصلی شیرینیپزی است که وقتی احساس میکنید از پختن الهام گرفتهاید، میتوانید از آن استفاده کنید.
مافین شکوفه پرتقال روغن زیتون
چرا ما آن را دوست داریم: من از مافین های روغن زیتون سیر نمی شوم – آنها بسیار ساده هستند و به اندازه مافین های شکلاتی دوتایی که من با آنها بزرگ شدم حاوی شکر نیستند. (مطمئنا بدترین چیز در جهان نیست، اما اجازه دهید بگوییم که اینها به معنای واقعی کلمه به نقطه شیرین برخورد می کنند.)
عنصر قهرمان: برش های پرتقال از نظر زیبایی شناسی رویه ای دلپذیر برای فشار دادن به این مافین ها هستند.
مافین توت زردچوبه ضد التهاب
چرا ما آن را دوست داریم: در رابطه با غذا به سمت هر چیزی که ضدالتهابی است جذب می شوم. این مافین ها راهی عالی برای بسته بندی مقدار زیادی از انواع توت ها، زردچوبه و سایر مواد مفید برای شما در یک صبحانه یا میان وعده هستند.
عنصر قهرمان: اگر با فواید زردچوبه آشنا نیستید، حتما این ادویه جذاب را بخوانید.
مافین موز وگان
چرا ما آن را دوست داریم: نان موز در یک لقمه! این مافین های موز وگان یکی از میان وعده های مورد علاقه من برای خوردن در طول روز است. پر از مواد سالمی که باعث از بین رفتن قند نمی شوند، در ابتدای هفته متوجه خواهید شد که من اینها را به صورت مذهبی درست می کنم.
عنصر قهرمان: موز تازه یک چیز ضروری است!
کیک ها
کیک روغن زیتون آسان
چرا ما آن را دوست داریم: وقتی فهمیدم کیک های روغن زیتون چقدر مرطوب و لذیذ هستند، برای همیشه عوض شدم. این کیک به طور طبیعی با عسل و ماست یونانی شیرین می شود و روی آن را با پرتقال قندی می پوشانند.
عنصر قهرمان: لعاب پرتقال ساده تر از این نیست: فقط پودر قند و آب پرتقال! دو ماده برای پیروزی
کیک لایه ای توت و خامه
چرا ما آن را دوست داریم: هنگامی که یک گردهمایی تابستانی در مقیاس بزرگ برگزار می شود، یک کیک ساده ترین پاسخ است. این کیک توت و خامه خیلی سنگین نیست و حاوی طعم های مصنوعی فراوانی نیست که در کیک فروشگاه مواد غذایی شما وجود دارد.
عنصر قهرمان: من فکر می کنم توت فرنگی بهترین طعم میوه برای ترکیب در دسرها است (با عرض پوزش از همه میوه های دیگر).
کیک قهوه بادام بلوبری
چرا ما آن را دوست داریم: کیک قهوه یک میان وعده یا دسر درجه یک است. این دستور غذای شیرین شما را سبک و تازه نگه می دارد. تابستان چه چیزی بیشتر از زغال اخته تازه در صبحانه شما می گوید؟
عنصر قهرمان: طعم تازه و میوه ای زغال اخته با طعم مغز بادام بسیار خوب است.
کیک هویج پرتقالی با فراستینگ پنیر خامه ای
چرا ما آن را دوست داریم: یک انتقال عالی از بهار به تابستان، این کیک هویج یک دسر متعادل از نظر طعم و بافت است. فراستینگ پنیر خامه ای غنی است، اما خیلی شیرین نیست، و این کیک را به گزینه ای عالی برای زمانی که حرارت کمی زیاد می شود تبدیل می کند.
عنصر قهرمان: پوست پرتقال و عصاره پرتقال دوتایی نهایی هستند.
کیک مرنگ ریواس
چرا ما آن را دوست داریم: همانطور که گفته شد، ریواس تا حدودی یک ماده دسر زیر رادار است. ترکیب این میوه در غذای اصلی یک چیز است، اما درخشندگی عالی را برای هر خوراکی شیرینی به ارمغان می آورد.
عنصر قهرمان: ریواس تمام اعتبار رنگ و طعم این کیک را می گیرد.
کیک عسلی سالم تر
چرا ما آن را دوست داریم: کلمات “سالم” و “کیک” همیشه دست به دست هم نمی دهند، اما در این دسر، اشتباه هر شکاکی را ثابت می کنند.
عنصر قهرمان: چه ادویه پای کدو تنبل یا دارچین را انتخاب کنید، این کیک عسلی طعم های گرم زیادی دارد.
کیک وارونه مرکبات امبره
چرا ما آن را دوست داریم: اگر به دنبال یک دسر دلپذیر برای مهمانی بودم، این کیک یکی از بهترین انتخاب های من خواهد بود. طعم های مختلف مرکباتی این کیک با رنگ گرم را تشکیل می دهند و به طعم روشن و تند می افزایند.
عنصر قهرمان: اگر تا به حال پرتقال کارا کارا نخورده اید، اجازه دهید این کیک دلیل امتحان کردن آن ها باشد. آنها تعادل شیرین، ترش و مرکباتی طعم ها را درست به دست می آورند.
میله ها
میله های لیموی بدون گلوتن
چرا ما آن را دوست داریم: لیمو حتی در فصل خارج از فصل خود یکی از بهترین میوه ها برای استفاده در پخت و پز، آشپزی و هر چیز دیگری است. میله های لیمو طعمی تابستانی و مطبوع را برای هر جمعیتی به ارمغان می آورد. این دسر مورد تایید مهمانی استخر، دسری است که نباید آن را از دست بدهید.
عنصر قهرمان: لیمو همه چیز است.
برش های هل لیمو بدون پخت
چرا ما آن را دوست داریم: یکی دیگر از دسرهای تابستانی خوش طعم (و به راحتی قابل سرو) این برش های لیموی بدون پخته با طعم گرم هل است. شکلات سفید این میله ها را کنار هم نگه می دارد و آنها را از نظر رنگ روشن و طعم تازه نگه می دارد.
عنصر قهرمان: اگر هل را به کابینت ادویه خود اضافه نکرده اید، اکنون فرصت دارید.
نان های سریع
کیک توت فرنگی بدون گلوتن
چرا ما آن را دوست داریم: چه چیزی بهتر از کیک توت فرنگی؟ کیک توت فرنگی بدون گلوتن! این دستور غذا به اندازه غذاهای سنتی متراکم نیست، اما هنوز هم همه طعمهای شیرین و متعادلی را که کیک توت فرنگی به آن معروف است، به همراه دارد.
عنصر قهرمان: خلال بادام کمی ترد کامل را اضافه می کند.
عکس: Camille Styles, Camille Styles Austin, Austin Lifestyle Blogger, Lifestyle Blogger, Recipe Inspiration, Spring Recipe, Kristen Kilpatrick Camille Styles, Kristen Kilpatrick Austin, Austin Texas, In the Kitchen, Kitchen Inspiration, Lemon Ricotta Cake, Lemon Ricotta Cake, Lemon Cake Homemade , دستور العمل لیمو, دسر لیمو, Betty Kilpatrick, Betty Kilpatrick Recipes, Betty Kilpatrick in the Kitchen
کیک پوند ریکوتا لیمویی
چرا ما آن را دوست داریم: پاوند کیک یک دسر تابستانی است که بسیار دست کم گرفته شده است. این یک خوراکی همه کاره است که می توان آن را با انواع میوه های مختلف و طعم های شیرین جفت کرد. فقدان یخ آن را به یک غذای عالی برای هوای گرم تبدیل می کند.
عنصر قهرمان: برش های لیمو شیرین؟ روی من حساب کن.
مشروب تمشک
چرا ما آن را دوست داریم: پینه دوز به دلیل محبوبیت زیاد دسر تابستانی شهرت دارد. این پینه دوز از توت سیاه تازه (یا منجمد!) برای جفت شدن با بستنی وانیلی خامه ای استفاده می کند.
عنصر قهرمان: بستنی به عنوان تاپینگ با یک پینه دوز خوب تفاوت را ایجاد می کند.
گالت بامبلبری با پوسته آرد ذرت
چرا ما آن را دوست داریم: تازه ترین وسواس تابستانی من از میوه های تازه است. آنها فوق العاده ساده هستند و خمیری شبیه شیرینی را در یک تارت کاسه ای قرار می دهند تا هر چیزی از میوه تازه گرفته تا مواد خوش طعم را در آن بغلتاند.
عنصر قهرمان: اگر استفاده از ریواس را در دسرهایتان شروع نکرده اید، آن را به شدت توصیه می کنم.
عکس: با VSCO با پیش تنظیم a6 پردازش شده است
نان موز چیپس شکلاتی
چرا ما آن را دوست داریم: آه، نان موزی. یک غذای اصلی پخت تابستانی در خانواده من در حال رشد. برای اینکه ببینیم چه کسی میتواند بهترین نان موزی را بپزد، رقابتهای زیادی داریم. در نهایت، تاپینگها و فیلینگهای شیرین پیروز شدند و قانون اینجا پابرجاست. چیپس های شکلاتی این غذا را به سطح بالاتری می برد.
عنصر قهرمان: من همیشه طرفدار چیپس های شکلاتی در غذاهایم هستم، به خصوص این نان موزی.
نان گردوی موز با اسپرسو ماسکارپونه
چرا ما آن را دوست داریم: درست زمانی که فکر کردم نان موزی بهتر از این نمی شود – وارد اسپرسو ماسکارپونه شوید. یک مورد علاقه محلی در یکی از کافیشاپهای ما در نیویورک، Two Hands. دیدن این نان موزی به تنهایی ضروری است.
عنصر قهرمان: من یک دختر بزرگ قهوه هستم و هر دسری که کاملاً با یک فنجان ست شود برای من بله سخت است.
تارت انجیر و لیمو
چرا ما آن را دوست داریم: می توان گفت که کروستاتا یکی از تابستانی ترین دسرهای کل فصل است. طعمهای غنی و ترش انجیر، طعم لیمو را برای این دسر مورد تایید جمعیت برآورده میکند.
عنصر قهرمان: چگونه می توانید انجیرهای خیره کننده مانند این را انکار کنید؟
Pluot Galette با کرم فرایش
چرا ما آن را دوست داریم: از زمانی که کامیلا مارکوس گالت پلووت خود را به ما نشان داد، من از سادگی و طعم منحصر به فرد آن شگفت زده شدم. پلوهای رسیده برای این دسر ضروری است که روی آن کرم فریشه سبک و شیرین است.
عنصر قهرمان: بعد از اینکه این دستور غذا را امتحان کردم، قول دادم که در اسرع وقت کره تخمه آفتابگردان را به یک غذای اصلی تبدیل کنم.
تیرامیسو تمشک
چرا ما آن را دوست داریم: من به عنوان عاشق سرسخت قهوه هستم، به هر شکلی از تیرامیسو کشیده می شوم. تمشک برای تابستان عالی است، و لیکور قهوه تضمینی است که به آن احساس میکند که یک اسپرسوی آخر شب بدون از دست دادن خواب مینوشید.
عنصر قهرمان: برای طعم و بافت، برش های شکلات تلخ و شیرین را روی آن قرار دهید.